Brein de Baas

Bij het woord “brein” denk je al snel aan denken, begrijpen en onthouden. Kennis verwerf je op school Je leert denken en onthouden. Minstens zo interessant en belangrijk is echter hetgeen je kunt leren over je stemmingen en je emoties. Het meeste leer je buiten school.

Net zo goed als je kennis niet uit de lucht is komen vallen, zo is het ook met je gevoel. Wat zijn de factoren die maken dat je je slecht of goed voelt? Hoe kom je er achter wat maakt dat je een speelbal wordt van je emoties. Hoe word je de architect van je eigen gevoelsleven. Helder denken en beter onthouden is belangrijk, maar ga je je daarmee ook beter voelen en word je gelukkiger? De wetten van het verstand zijn wezenlijk anders dan de wetten van het gevoel. Leer deze wetten kennen en hanteren en je zult een vollediger en gelukkiger mens worden.

Brein de Baas is een handleiding voor dat uiterst kostbare en intrigerende besturingssysteem, dat we hersenen noemen. De mogelijkheden van dit brein zijn praktisch onbegrensd. Wie zijn brein de baas is, is heer en meester over zichzelf. Je blaakt (weer) van zelfvertrouwen en je bruist (weer) van energie als als je de volledige regie over je gedrag, je emoties en je denken weer in handen krijgt. Brein de baas is de eerste noodzakelijke stap naar een rijker en gezonder leven tot op hoge leeftijd.

Bestellen bij Bol.com (€ 14,95)

Meer informatie over het brein

Vragen over dit boek?