Aanmelden bij praktijk dr. Frits Winter

  • Praktijk voor Medische psychologie | Spoelsterstraat 84 78481 KH Haaksbergen
  • Big nr. 79049807625  Zorgverlener nr 808 - Praktijknr. 862

Aanmeldformulier

Wij verzoeken u om het onderstaande formulier te gebruiken om u aan te melden bij de praktijk. Wij zullen hierna contact met u opnemen.

Kosten/ vergoedingen praktijk Medische Psychologie

Sinds 01-010- 2014 geldt een nieuwe regeling voor 1e lijns psychologische hulp. U komt hiervoor in aanmerking als uw huisarts u verwijst in verband met lichte, dan wel matige klachten, zoals angst, paniek, uitputting, pijn, somberheid. U heeft een verwijzing nodig van uw huisarts. Houdt u rekening met uw verplicht eigen risico.

NB Als GZ Psycholoog zit ik in het basispakket. De ziektekostenverzekering vergoed 70% en bij een restitutie polis 100%. De praktijk heeft geen contract met de ziektekostenverzekeraars, de nota gaat direct naar uzelf. U stuurt de rekening door naar uw verzekering. Als de 30% eigen aandeel bezwaarlijk is dan hoeft u mij alleen datgene over te maken dat de verzekering vergoedt. 

Kosten Medisch Centrum Winter

Bij een verwijzing via de werkgever, verzekering of  uw bedrijfsarts is het tarief € 85,- (incl btw). Veelal vergoedt de werkgever deze kosten in het kader van de wet poortwachter.

Aanmelden praktijk